Shine Sister Retreats

Welcome to a Sister Retreat with Anne Solveig.

 

Shine Sister Retreat - Nerja, Spain november - mars

A beautiful retreat in the south of Spain. Check out my swedish page for more information. Here
 

"Tack kära MamÁnne för underbara dagar. Det är bland det bästa jag varit med om i mitt liv! " Katrin Skoglund 

”Det var en välsignad retreat, med sådant flöde och sådant djup, i all enkelhet. Vi kan skapa så mycket vackert tillsammans systrar!” ♥ 
Ninna Kallin

"Tack för innerliga dagar som lockade fram glädjen, skönheten, läkning, sårbarheten och styrkan men framförallt kärleken ♥ "
Pernilla Johansson Göransson

”För mig var Gudinneretreaten upptakten till stora förändringar och stor inspiration!!! Hittade tillbaka till mitt slumrande naturliga tänkande...örternas helande egenskaper... kärleken till Jorden. Tack alla vackra fina systrar ♥ ♥ ♥”
Eva Cederblad

"Det är det klart bästa jag har gett MIG SJÄLV och att få dela det med andra underbara systergudinnor, så fin gemenskap där jag kände mig buren fram. Det har verkligen varit en såå fin upplevelse!! Och jag kan bara varmt rekommendera alla som känner "sig kallade" att åka nästa år! Jag vill i alla fall ge mig själv den möjligheten att återuppleva stillheten, tystnaden och en underbar sinnesro! och det tillsammans med så många fina medsystrar ... TACK!"
Anita Andersson

"Tack för härliga dagar på Gudinneretreaten
Två första dagarna när jag kom hem gick jag som i ett lyckorus. Sen har mycket eftertanke kommit. Ja som du förstår händer och har det hänt mycket med mig. Jag är så tacksam för det och att jag gav mig själv dagarna på Retreaten:) 
Det var en ny upplevelse för mig att umgås i tystnad så länge, med många kvinnor. 
Men det gav så otroligt mycket.
Tack för att du är en del av allt det här."

Helen Abrahamsson
 

" Tack för en underbar skiva. Den fyller mig med glädje och kärlek. En del sånger vill man bara dansa till, andra sitter jag bara och njuter av. Hela skivan känns helande."
Janet Forsberg